Σήμερα , λίγο πριν τη λήξη των μαθημάτων για τις γιορτές των Χριστουγέννων, και ανάμεσα στις πρόβες μας και στα μαθήματά μας, κάναμε ένα σημαντικό διάλειμμα, για να πάμε θέατρο!!!

Παρακολουθήσαμε την παράσταση «Ο Τρομερός Εχθρός και ο Αλυσοδεμένος Ελέφαντας» ", Δυο ιστορίες του Χόρχε Μπουκάι διασκευασμένες από την βραβευμένη θεατρική ομάδα Τόπι φτιαγμένες με πολύ κέφι χιούμορ, διάδραση και φαντασία για μικρά και μεγάλα παιδιά στο θέατρο "Studio Μαυρομιχάλη".

Ο ΤΡΟΜΕΡΌΣ ΕΧΘΡΌΣ
Μια ιστορία αγάπης και μίσους ,ταπεινοφροσύνης και ματαιοδοξίας , που εξηγεί πως ο τρομερός εχθρός μας, μπορεί να γίνει ο καλύτερος μας φίλος

Ο ΑΛΥΣΟΔΕΜΈΝΟΣ ΕΛΈΦΑΝΤΑΣ
Όλα διαδραματίζονται σε ένα τσίρκο, κλόουν , ζογκλέρ , μάγοι , ταχυδακτυλουργοί και ένας τεράστιος Ελέφαντας."Από τότε που ήμουν μικρός είχα μια απορία : πως γίνεται ένα ζώο τόσο δυνατό όσο ο ελέφαντας του τσίρκου να κάθεται αλυσοδεμένος σε ένα τόσο δα ξυλαράκι καρφωμένο στην άμμο ;"

Στην είσοδο μας υποδέχτηκε και μας καλωσόρισε ο κος Δημήτρης Πλειώνης, ψυχή της ομάδας Τόπι,  και κατόπιν τα παιδιά "αιχμαλωτίστηκαν" από το θέαμα που παρακολούθησαν. Πράγματι τα παιδιά έδειχναν ενθουσιασμένα καθόλη τη διάρκεια της παράστασης. Ενθουσιασμό, που διατήρησαν και στην επιστροφή. 

 

 

 

 

διάρκεια της επιστροφής!!!!

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση