Κι έτσι φτάσαμε στο τελευταίο πρόγραμμα επαφής με την τοπική κοινωνία.

Σήμερα λόγω ζέστης θέλαμε τα παιδιά ξεδιψάσουν . έτσι η κυρία Δώρα και η κυρία Σπυριδούλα μαζί με τους μαθητές και τη μαθήτριά μας , πήγαν στο καφέ απέναντι.

Κι όπως βλέπετε όχι μόνο ξεδίψασαν, αλλά πέρασαν και υπέροχα. 

Ακόμα ένα πρόγραμμα Καφέ για τα παιδιά μας.

Η κοινωνικη Λειτουργός κα Μουλού Δώρα μαζί με τον εκπαιδευτικό κ. Θοδωρή Παναγιώτου πραγματοποίησαν ένα ακόμα πρόγραμμα επαφής των παιδιών με την τοπική κοινωνία, ένα πρόγραμμα επαφής της κοινωνίας με τα παιδιά. 

Δείτε πώς

 

Ο Διονύσης, ο Χάρης, η Ελπίδα και ο Αντώνης μαζί με τις κυρίες Χριστίνα, Κωνσταντίνα και Δώρα πραγματοποίησαν το εξωτερικό μας Πρόγραμμα που αφορούσε στην επίσκεψη στο γειτονικο ανθοπωλείο.

όλοι μαζί περιηγήθηκαν, ΄"χάζεψαν" τα υπέροχα χρώματα των λουλουδιών, και μύρισαν τα υπέροχα αρώματά τους.

Απολαύστε τους

Κι όμως πήγαν παρήγγελαν την πορτκαλάδα τους και κάθισαν σαν κύριοι και κυρίες μαζί με τις δασκάλες τους και το απόλαυσαν. Ήταν εκεί Ο Γιώργος, η Σάμι, η Γεωργία και η Νικολέτα μαζί με τις κυρίες Ελισάβετ, Ελένη και Δώρα, όπου πραγματοποίησαν ένα ακόμα εξωτερικό πρόγραμμα. 

Τα εξωτερικά προγράμματα του σχολείου μας συνεχίζονται με αυτό της επίσκεψης στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μας.

Οι μαθητές/τρια μαζί με την δασκάλα τους κα Σπυριδούλα , την κοινωνικη λειτουργό κα Δώρα και το γυμναστή κ. Θοδωρή, επισκέφτηκαν το βιβλιοπωλείο τηε γειτονιάς. Περιηγήθηκαν ανάμεσα στα βιβλία, στα μπλοκ ζωγραφικής, στα χρώματα στη μυρωδιά του βιβλίου. Αγόρασαν σχολικά είδη, αλλά και τους προσφέρθηκαν και δώρα. Ευχαριστούμε την κυρία στο βιβλιοπωλείο, που μας υποδέχτηκε με τόση χαρά.

 

IMG_1513.JPGIMG_1514.JPGIMG_1515.JPGIMG_1516.JPG