Και να που το τέλος της σχολικής χρονιάς μας βρίσκει να παίζουμε και να τρέχουμε στην παιδική χαρά στο πάρκο ΚΑΠΑΨ, απέναντι από το καταπληκτικό χώρο "Μύρτιλλο". Οι γονείς ξετρελάθηκαν με το χώρο και από την φιλοξενία της κας Ράφαν, ιδρύτριας του χώρου. Τα παιδιά πράγματι το ευχαριστήθηκαν και οι γονείς χαλάρωσαν στον υπέροχο χώρο του "Μύρτιλλο". Οι φωτογραφίες το "μαρτυρούν":

IMG 0619 IMG 0618

Και να που η πρώτη επίσκεψή μας εκτός Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκε. Στο Μουσείο Παιδικής Τέχνης.

Τα παιδιά ζωγράφισαν, περπάτησαν στα στενά της Πλάκας και χαλάρωσαν κολατσίζοντας στον προαύλιο χώρο παρακείμενης εκκλησίας 

image1 (21)

Αυτό είναι ένα προεπιλεγμένο πρότυπο ιστοσελίδας, το οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε.

Το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα, με επισκέψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

 

Σήμερα οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας διασκέδασαν έπαιξαν χόρεψαν, έτρεξαν, χάρηκαν και ξετρελάθηκαν με τον Κλόουν Μαρούλη στον Παιδότοπο Simon Club.

Το προσωπικό του σχολείου ευχαριστεί  την κα Όλγα Κτενίδου για τη φιλοξενία της.

Θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον κ. Σπύρο Γκίνη για την ευγενική προσφορά του για να καλυφθούν τα έξοδα για τον Παιδότοπο.


image1 5   image1 15

Αυτό είναι ένα προεπιλεγμένο πρότυπο ιστοσελίδας, το οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε.

Το σχολείο μας επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγκεκριμένα το Τμήμα .........., στα πλαίσια του προγράμματος "Τα παιδιά πάνε Πανεπιστήμιο".