Με τον τηλεπαρουσιαστή  ξεκίνησε η χριστουγεννιάτικη γιορτή και εκεί που δεν το περιμέναμε να οι μάγισσες, η Ζέτα και η κα Βαλέρια - υπέροχη συνάντηση - !!!, οι γάτοι - ο Γιάννης και ο Αλέξης - !!!!, ο μετανοήσας  αξιωματικός - ο Γιώργος - !!!!! και ο υπέρλαμπρος βασιλιάς (Μα τι βασιλιάς όμως!!Μόνο ο Σωτήρης θα μπορούσε να τον υποδηθεί) !!!!!!! με το σκήπτρο του που έφεραν ειρήνη στον κόσμο!!!!!όχι αμέσως όμως...έκαναν ειρήνη αφού δοκίμασαν υπέροχους κουραμπιέδες και μελομακάρονα!!!!!

Συνέχισαν τα παιδιά των Αν.1 και Αν.2  που αφού μας μίλησαν για τα μελομακάρονα έστειλαν την κυρία της παρέας τη Σάμι και μοίρασε μελομακάρονα σε όλους τους παρευρισκόμενους και ο Αϊ Βασίλης - ο Βασίλης - έφτιαξε μια καταπληκτική ορχήστρα που μας είπε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα κάλαντα....με πρωτεργάτες τον Γιώργο, τον Χάρη, το Διονύση.

Και να!!!!!! στο τέλος (άλλά όχι τελευταία) η μικρή τυμπανίστρια!!!!!!!!, η Νικολέτα ,  με το αστέρι - την Εβελίνα- , τον άγγελο - την Αφροδίτη -  και την Παναγία - τη Γεωργία -  με τον Ιωσήφ - το Φίλιππο - να την ακολουθούν σε αυτή τη μελωδία της ευτυχίας....

Τι υπέροχη γιορτή!!! Συγχαρητήρια συνάδελφοι!!!! Χίλια , και ακόμα πιο πολλά,  μπράβο σε όλα τα παιδιά που ήταν εκεί χαρούμενα, γελαστά και αισιόδοξα και πανέμορφα στις στολές τους φτιαγμένες όλες στο χέρι από τις δασκάλες των τμημάτων , και από την κα Ρωξάνη τη δασκάλα των καλλιτεχνικών. 

Το στολισμένο δέντρο, για σκηνικό πανέμορφο με τη φροντίδα της κας  Δάφνης....Ποιον ή ποια συνάδελφο να πρωτοαναφέρω; την κα Ειρήνη που συνόδεψε τα παιδιά με το ξυλόφωνο; όλοι μα όλοι οι συνάδελφοι , όλο το προσωπικό βοήθησαν, δούλεψαν για αυτό το υπέροχο απότέλεσμα.

Μα πρωτίστως τα παιδιά, που ήταν τόσο μα τόσο χαρούμενα.

Και τελευταίος και καταιδρωμένος ο Αϊ Βασίλης - τόσο δρόμο έκανε - από το γραφείο του (!!!!) μέχρι την αίθουσα που γινόταν η γιορτή για να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά...

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω όλους τους συναδέλφους που συνέβαλαν σε αυτή την υπέροχη γιορτή, οι κ.κ. Βαλέρια, Δάφνη, Μαρία, Ειρήνη, Παυλίνα, Βιβή, Μαρία, Ελένη, Νατάσα, Μαρία, Χαρά, Βίκυ, Ιωάννα, Ρωξάνη και τους κ.κ. Γιώργο και Θοδωρή. 

Απολαύστε τη "διαδρομή" με τα παιδιά....