"......κι αν μας αγαπάτε , να μας ξαναπάτε", έλεγε ένα σλόγκαν, που εμείς οι παλιότεροι το λέγαμε και το απαιτούσαμε....έτσι κι εμείς ακούσαμε το αίτημα των παιδιών μας και όντως τα ξαναπήγαμε...ξαναπήγαμε κι εμείς μαζί τους ...και μάλιστα με εορταστική ατμόσφαιρα γενεθλίων και ονομαστικής γιορτής της Ζέτας....απολαύστε τα παιδιά..

IMG_0998 (150x113).pngIMG_1001 (113x150).pngIMG_0999 (150x113).png

Σήμερα το απόγευμα στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε συνάντηση των γονέων/κηδεμόνων  των μαθητών/τριών μας. Την συνάντηση συντόνισαν οι κ.κ. Κιαγιά Μαρία, Ψυχολόγος του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας , και η κα Σαϊσανά Ελένη, Κοινωνική Λειτουργός του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας.

Η συνάντηση είχε θέμα "Το παιδί μου κι εγώ". 

Ευχαριστούμε, πραγματικά, όλους ανεξαιρέτως τους γονείς/κηδεμόνες  των μαθητών/τριών του σχολείου μας. Και αυτούς/ές που παρευρέθησαν και σε όσους/ες  δεν μπόρεσαν λόγω αντικειμενικών δυσκολιών να είναι μαζί μας. Ξέρουμε όμως ότι είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση όλων των γονέων/κηδεμόνων και σε αυτή τη δεύτερη συνάντησή μας που σκοπό έχει να "μοιραστούμε" στιγμές της ζωής μας με το παιδί μας το/τη μαθητή/τριά μας.

Σας ευχαριστούμε ειλικρινά

paidimou2.pngpaidimou1.png

 

Σήμερα , λίγο πριν τη λήξη των μαθημάτων για τις γιορτές των Χριστουγέννων, και ανάμεσα στις πρόβες μας και στα μαθήματά μας, κάναμε ένα σημαντικό διάλειμμα, για να πάμε θέατρο!!!

Παρακολουθήσαμε την παράσταση «Ο Τρομερός Εχθρός και ο Αλυσοδεμένος Ελέφαντας» ", Δυο ιστορίες του Χόρχε Μπουκάι διασκευασμένες από την βραβευμένη θεατρική ομάδα Τόπι φτιαγμένες με πολύ κέφι χιούμορ, διάδραση και φαντασία για μικρά και μεγάλα παιδιά στο θέατρο "Studio Μαυρομιχάλη".

Ο ΤΡΟΜΕΡΌΣ ΕΧΘΡΌΣ
Μια ιστορία αγάπης και μίσους ,ταπεινοφροσύνης και ματαιοδοξίας , που εξηγεί πως ο τρομερός εχθρός μας, μπορεί να γίνει ο καλύτερος μας φίλος

Ο ΑΛΥΣΟΔΕΜΈΝΟΣ ΕΛΈΦΑΝΤΑΣ
Όλα διαδραματίζονται σε ένα τσίρκο, κλόουν , ζογκλέρ , μάγοι , ταχυδακτυλουργοί και ένας τεράστιος Ελέφαντας."Από τότε που ήμουν μικρός είχα μια απορία : πως γίνεται ένα ζώο τόσο δυνατό όσο ο ελέφαντας του τσίρκου να κάθεται αλυσοδεμένος σε ένα τόσο δα ξυλαράκι καρφωμένο στην άμμο ;"

Στην είσοδο μας υποδέχτηκε και μας καλωσόρισε ο κος Δημήτρης Πλειώνης, ψυχή της ομάδας Τόπι,  και κατόπιν τα παιδιά "αιχμαλωτίστηκαν" από το θέαμα που παρακολούθησαν. Πράγματι τα παιδιά έδειχναν ενθουσιασμένα καθόλη τη διάρκεια της παράστασης. Ενθουσιασμό, που διατήρησαν και στην επιστροφή. 

 

 

 

 

διάρκεια της επιστροφής!!!!

 

Σήμερα, Δευτέρα, ξεκίνησε η εβδομάδα μας με πολύ παιχνίδι, χαρά, γέλιο, τρέξιμο, και πάλι παιχνίδι, χαρά γέλιο τρέξιμο, στον γνωστό μας παιδότοπο Simon Club.

Τα παιδιά το κατευχαριστήθηκαν. Η φιλοξενία άψογη σπό την κυρία Όλγα. Τα παιχνίδια και ο χορός από τον κλόουν Μαρούλι ευφάνταστα και ατέλειωτα....Ξαναγίναμε όλοι παιδιά

Και φέτος στολίσαμε το δέντρο μας...απολαύστε τα παιδιά να δημιουργούν χαρούμενα